Huisstijl als marketingtool

Karin wilde na 6 jaar als zelfstandig gewichtsconsulente in haar praktijk Karin de Kremer, haar huisstijl professionaliseren. Door stijlelementen bij elkaar te zoeken die passen bij haar waarden en missie, kan ze in haar visuele communicatie beter laten zien waar ze voor staat. Nu kan ze haar huisstijl als marketingtool gebruiken. Waar of hoe de huisstijl ook wordt gebruikt, de non-verbale communicatie werkt sowieso!

Samen hebben we onderzocht wat voor haar de kern is en wat er in de branche gebeurt. Middels een moodboard hebben we haar waarden, doelen, voorkeuren en doelgroep in beeld gebracht. Van daaruit konden we een stijl, kleurenkaart en logo ontwikkelen die we ook steeds aan het moodboard konden toetsen. Deze keuzes zijn vastgelegd in een brandbook zodat ze bij het toepassen de consistentie en stijl steeds kan blijven bewaken.

Reactie van Karin:
“Sietske leerde ik op het juiste moment kennen. Ik zocht iemand die kon verbeelden wat ik deed, schreef en voelde. Door te vragen naar wat ik belangrijk vond, heeft Sietske een hele mooie huisstijl voor me ontwikkeld. Ik merk dat mijn logo en de uitgekozen kleuren heel erg bij mij kloppen. Bij mijn waarden, bij wat ik belangrijk vind en wat ik wil uitstralen. Sietske heeft de gave om haar eigen ego opzij te zetten in het belang van de klant. Heel erg fijn!”

En lees Karin’s blog over haar vernieuwde huisstijl!

Brandbook_KarindeKremer_lang

Comments are closed.